Sunday, December 19, 2010

Percubaan Pakai shawl

penampilan baru!
teringin jugek daku nak try pakai shawl dengan inner nye..
ntah cam mane la rupenye yek..*agak2 ade x cm lepat penyek..(#_#)
bile da dok try lilit sane lilit sini so hasilnye..
-
-
-

tada....ape mcm?
daku x pandai nak pakai chantek2 mcm kengkawan2 daku..
tengok depa pakai cun gituh..malatop...aww..<3
daku lilit2 je janji nampak kemas..
dalam ati puji *pandai juge aku pakai shawl kan..ngess
kenela jugak kutok2 dengan sibs daku yg nakal2 tuh..
nakal!! geram!!


lebar x senyuman..gara2 si kecik kat sebelah itu..opss maseh minum botol!
dalam kekabutan tu baru daku terperasan..
eh eh
-
-
tengok jambol atas dy tu..amboi**
sekali tengok knp eh??
2x tengok o patutla sebab tiru galang a.k.a randy 
ala yg citer CINTA KIRANA tu..si budak ni mg gilak wa cakap lu dengan cite tu..
ensem x pakwe sy?? ngess..*gamba nak hot je
pukul 6.30 je da terpacak da depan tv sampai mama bising2..hoho
lagi adek2 daku yg suke wat daku menjerit..uffff###
-
-
-
ei!! sibukla....

opss..alamak daku da ngantuk la..
sigh**
daku bye2 dulu..tata..

sebelum tu
snap ckit..ngee

sempat lagi! hoho
p/s : btw for those yg nk blaja care2 nk pakai shawl kelik la sini ye..

2 comments:

  1. percubaan yg menarik dear..;)
    wei..ko wat la tutorial nak wat yg bila klik kat belog ko, ada keluar benda ntah namenya 2

    ReplyDelete
  2. huhu tq..
    sory2 td aku clap taip URL dy..da bole da tgok..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi