Thursday, April 18, 2013

Review - KFC Spicy Korean Crunch

Assalammualaikum..


    Semalam alang2 aku dah sampai KFC interview manager dia, aku try lah beli ayam kfc yang baru ni. Serious terliur weh. Apa kata aku lepas makan resepi baru ni?


  • sedap!
  • sos terlalu sikit
    Bagi pendapat aku,untuk produk baru kfc ni sedap. Ya, sos dia sedap & sangat pedas. I like bebeh. Tapi malangnya sos dia sikit sangat so macam tak puas. Nak lagi sos tu sebab sedap. Ok itu aje. Korang yangtak try lagi cube pegi try. Aku suka sebab aku suka pedas. 

Harga :

2 pcs : RM 12.55
3 pcs : RM 15.80

12 comments:

  1. petang nie nak pergi serbu KFC lah, nak try jugak. anyways, selamat kenal-kenal. ^^

    ReplyDelete
  2. salam...mmg sedap tapi pedas sangat lah dik. mcm letak cili padi. hehehe. najihah..anak akak nabihah.

    ReplyDelete
  3. sedap kan.

    akak pun baru lepas wat review.

    sos dia sikit sgt. kalau la sos dia tu banyak dan meleleh2.. aummmm

    ReplyDelete
  4. Dah makan dah... tapi x habis pun... x tau la sdp ke x .. sbb makan masa tgh x de mood hehhehehe :P

    ReplyDelete
  5. dah cuba dah, tak tahan pedas he3

    jemput join contest

    http://izyanty.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html

    ReplyDelete
  6. kan. sos sikit gila

    dlm tv beria merah menyala

    konon pedas giler

    padahal main calit2 je -_-

    ReplyDelete
  7. x suke yg baru ni.. haritu mkn skit perut seharian.. something wrong somewhere.... pndpt zue la..:)

    ReplyDelete
  8. alaa pedas ke.saya tak tahan pedas ! nangis nnti ! hehe

    ReplyDelete
  9. Hari tu I order time lunch hour.. service lambat sangat.. dah tu pulak ayam tu sos nyer sikit gile. main calit je.. I x puas hati terus tanya counter crew tapi dia boleh plak cakap memang mcm ni.

    I makan pun dah x da mood. Ayam ni serupa je ngan hot n spicy cuma additional letak sos korean tu..

    bad experience for me.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi