Saturday, April 20, 2013

Penangan Bobo- Fenomena Malaysia

Assalammualaikum..

    Hai semua! Sekarang ni nama bobo tengah melonjak2 naik kan. Sebab kan parody lagu sayang tu ha. Actually nak dijadikan cerita bobo ni sepupu kepada roomate kosmat aku. Alahai. Keciknya dunia. Jom kita layan video dari bobo & ada JOHARA sekali. Lawak.








12 comments:

  1. tengok bobo lagi better dari harlem shake :)

    ReplyDelete
  2. haha sengal la. bobo pun ada instagram tau siap follow husband i balik tu tak tahan tu haha

    ReplyDelete
  3. hahahaha x sgke. buat vdeo sengal pon leh pemes kan..

    ReplyDelete
  4. Hahahaha! Makin femes Bobo nie. Dulu mula2 ramai yang kutuk dia tapi sekarang macam dah ramai minat dia pulak. :DD

    ReplyDelete
  5. ramai jgk yg tgk video bobo nih kan!xmampu nk wt gituh..kihkih.

    ReplyDelete
  6. tak pasal bobo famous ! haha ! sekelip mata je !

    ReplyDelete
  7. kelakar sungguh..tp tengok boleh femes tu...

    ReplyDelete
  8. ada lagu dangdut yang dia gelek sambil duduk tu.. kelakar lak. Mas Idayu pun x mampu kau! hahahaha

    ReplyDelete
  9. bobo punya lentik kalah johan. HAHHAA

    ReplyDelete
  10. hehehe..gelak sakan kot.lebih lawak dari johara lg.dah habis ulang balik.

    ReplyDelete
  11. besar betul pengaruh bobo. haha. tak pasal famous. satu dunia kot agaknya. hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi