Wednesday, April 17, 2013

Lace Phone Case For All Type Of Phone- Calazara

Assalammualaikum..

   Hai! Hari ni aku nak review 1 orang/service yang buat lace phone casing ni. Namanya Calazara. Aku pilih untuk beli casing phone dari beliau ni sebab :

  • harga sangat berpatutan (depends on our design)
  • boleh pilih design & kaler lace yang kita nak
  • boleh pilih pluggy yang kita nak
  • senang berurusan dengan owner. Mesra & tak cerewet
  • fast delivery!
  • puas hati dengan design. Worth with the price
    Jom kita tengok sample yang dia buat untuk customer dia yang lain.









    Ok dah puas tengok meh nak tayang casing baru aku pulak. Haha




    Aku suka yang simple je so aku mintak kat dia design without the blink2 benda tu. Hasilnya macam tu lah. Pluggy aku comel kan. Haha. So korang kalau berminat nak dapatkan boleh lah terus contact beliau.

FB : Calazara
Instagram : Calazara
Email : calazara0@gmail.com








9 comments:

  1. wow..cantiknya!!rase nk order je satu..huhu :)

    ReplyDelete
  2. cecececeh..
    sempat tayang casing baru dia..
    cool la...
    nak jugak lah! XD

    ReplyDelete
  3. bling2nyaaa....customize sndr tu

    ReplyDelete
  4. heii berkenan pulak tengoknya....

    ReplyDelete
  5. akak pun tengah cari idea nak deko casing sendiri he3...tapi lum p cari lg casing lg..

    ReplyDelete
  6. Oh jatuh hati pada Calazara heheh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi