Monday, April 8, 2013

Corat-Coret ABPBH 2012 & Tayangan Pakaian Artis

Assalammualaikum..

   Hai! Apa khabar semua? Gila rindu aku dengan korang semua. Baru nak merasa free bila cuti. Tapi cuti pun kena buat keje jugak nya. Tak de nak holiday sangat lah. Ok nak cerita pasal ABPBH 2012 yang baru je berlangsung semalam. Ape kata korang? Kata aku?


  • opss fida!
  • suara fans sangat memekak sampai terkeluar dari tv. Amboi! Over
  • Tasha Shilla macam konker mic. Kesian Fathia jadi senyap je. 
  • The best part ever was when all of the legend combine together singing the old timer song. Gila part tu memang best gila. Amir Ukays, Zarul Umbrella, Ayai Ilusi & Bagio Damasutra. Zarul hensem!
  • event macam kelam kabut sikit
  • baju last farah fauzana ops!
    As usual jom tengok artis & pakaian mereka di red carpet ABPBH 2012. Tema ledakan geometri. Jangan terjojol mata sudah
















sumber & lagi gambar di Oh Bulan






gambar dari instagram Nora Danish & Lisa Surihani

   Sebelum tutup entry meh sini nak share dengan korang part paling best masa ABPBH 2012. Layan jiwang tu. Maaf kalau ada yang tak puas hati dengan entry ni. Aku pun penonton jugak.



Aku rasa mungkin Zed Zaidi lepas ni boleh tetapkan syarat kepada artis perempuan setiap kali ada event kena pakai baju yang tak tayang belahan dada & paha. 

7 comments:

  1. btol2 suka part karaoke tu..persembahan yg sblm2 tu x best..

    ReplyDelete
  2. best part nyanyi2 tu. mmg heaven la sume duk karaoke. huhuhu :D

    ReplyDelete
  3. Lisa jugak yang sopan sikit.. hewhewhew

    ReplyDelete
  4. Gambar siapa yg sebelum nora danish tu? Mcm x pakai baju j.. Hohoho

    ReplyDelete
  5. paling besh layan lagu2 lama...jiwang beb !!! syok berkarok tue... ^^

    ReplyDelete
  6. ABPH tak tengok tahun ni..best la ABPH part persembahan nyanyian tu..rasa rugi plak tak tengok..hehe

    ReplyDelete
  7. Lisa comel.. :)

    Tumpang lalu ye tuan tanah..
    Saya ada menjual set kecantikan, set menyusu, bersalin & hamil :)
    http://thevitamomshop.blogspot.com
    http://facebook.com/vitamom

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi