Tuesday, April 9, 2013

Handmade Casing Power bank,Handphone,Laptop & External Hard Disk Yang Comel (Benang Kait)

Assalammualaikum..

    Hampir terlupa aku untuk review pasal handmade casing untuk hard disk, powerbank,handphone & sebagainya. Owner dia ni kawan kepada kosmet aku. Nanti aku share dengan korang contoh design yang aku & kawan2 aku beli. 

     Apa yang istimewa?
  • design & warna juga jenis benang boleh diminta mengikut citarasa sendiri
  • colour pun bole request ikut citarasa
  • owner yang senang nak deal & mesra dengan customer
  • harga berpatutan
     Meh ramai2 beli. Bagi aku sangat berpuas hati dengan khidmat & design yang diberikan. Bagi sesiapa yang nak tanya tentang crocht ni boleh terus ke fb beliau.

    Fb : Mama Meow Crochet
Contact : 016-8957812

    Yang kat bawah ni contoh hasil tangan beliau sendiri.











   And yang kat bawah ni sample design yang aku & kawan2 aku  beli dari beliau. Seriously sangat puas hati & cantik!



this is mine. Untuk powerbank  aku

   So bagi sesiapa yang berminat boleh lah terus contact dia ye. Bukan itu je, banyak lagi jenis crochet yang ada untuk macam2 benda. 

8 comments:

  1. cntiknyeee. kreatif nye dye. kite penah gk blaja buat benda kait2 gni. tp stgah jalan je. haha :D

    ReplyDelete
  2. jiha ko adiahkan baby aku topi yang atas skali tu.boley laaaa huhuhu :P

    ReplyDelete
  3. comel dan kertif! :D

    seriously nak buat ni kena ada kesabaran yg tinggi

    susah giler. hihi

    :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya..kalau lah saya pandai buat sendiri..

    ReplyDelete
  5. wah..comel2 semuanya...hehehehe

    ReplyDelete
  6. comela sangat ! sayang nak pakai ah macam ni. hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi