Wednesday, November 17, 2010

tribute to MEYA

salam..
post nie khas untuk my fren darling meya..hihi..macam konpem je "farah najihah" yg distated oleh beliau dlm belog beliau tu adelah aku..huwa2...tp x pelah..aku jawab je..hikhik...
meya..the answer for ur ques's..

1. apekah name blog anda & mengape sedemikian?
       name belog sy the trouble maker..kenape eh? sebab dari zaman sekolah rendah + menengah   ag akulah    yg pembawa masalah & sangat nakal kot..huhu..semenjak dari smkJ2 sampaila GMC..
ha penah x korang * girl kene panggil masok bilik hep then kene jemor kat ampaian sebab x turun jemaah magrib kat surau..x penah kan or maybe bernaseb baik x kene..
tapi itula aku..never care what was people said..im just myself..do i care...huh..mampu ke? haha

2.  apekah URL blog anda & kenape sedemikian?
belog sy najihah fara sebab lagi afdal gune name sendiri kan...wa3..*poyo..
lagipun name sendiri tu kan sedap...ngee~~

3. method penulisan blog?
hurm yg nie ikut mood juge..bile kekadang nye datang idea nk tulis tu bukak then mulekan operasi..
klu x malas nk update...huhu

4. perasaan biler tengok belog org lain cantek?
dun even care much..ala klu x cantek pon still bole bace lagi kan..kan3...
tapi bonus la bg sape2 nye belog yg cantek tu sbb wat aku teruje sangat2 nk bace..
cantek..menarik..comel...
even belog aku x selawa mane silela sudikan diri utk follow ye..huhu
tapi..blog is nothing..yg penting isi dalam tu..wah~

5. bilekah belog ini ditubuhkan?
aku nie bute it jugek..bile tengok kengkawan ade belog nie rase teringin jugakla nak ade jugak..
klu dulu mmg x tau langsung camne nk wat belog nie tapi berkat main taram je terhasillah belog yg chantek nie..ngaaaa....
thanks to hanan coz lend me her hand + spent me her tyme for my blog..muah!
tryla tengok blog dy..pon chantek..lagu pon sedap

6. orang 1 yg jadi follower?
of coz la r cik hanan <3...

7. this award goes to :
- faten syiqin
- cik hanan
- dieyna
- anis adila
- follower yg laen..

ok cik meya..selesai suda..hikhik..tq for ur tag on me..lots of love..muah! =p
pade korang yg laen..jgn lupe jawab jugak tau soalan ney..especially yg ditag itu~ tata..

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi