Saturday, April 15, 2017

Hello, bloggers. I'm back!

Assalammualaikum..

   Hello! I am back! Rindu gila blogging. Aku tinggalkan dunia blog since lepas aku habis belajar & sebab masa tu blog aku ada masalah. Sumpah rindu nak berblog & rindu kawan-kawan blogging jugak. Aci tak aku nak continue balik hobi aku blogging since i have a lot of stories to share with you guys. Banyak gila!

   So, here we go.

1. Where did i go for the past 3 years ago?

Aku habis belajar then aku sibuk grad. Lepas tu aku sibuk cari kerja. And started from that, dah masuk alam kerja, aku langsung tak de masa nak blogging. Sampai sekarang. Tapi i've decided to come back on blogging since emosi tak berapa nak stabil lately ni. Ewah!

2. Apa aku buat sekarang?

Aku dah kerja. Alhamdulillah rezeki Allah tu luas. Lepas belajar menggangur tak lama pun then grab peluang kerja. Nak pengalaman orang kata. Amacam kerja? Nanti aku cerita di entry akan datang. Syok! Dengan kematangan yang lain daripada yang dulu.

3. Status blog?

InsyaAllah aku akan bagi blog aku naik balik macam dulu. Over sangat. Dulu dengan blog ni la aku dapat jumpa dengan ramai sangat orang & dapat belajar macam- macam. Jadi, tak salah lah nak teruskan. Hoyeh.

Orite. Kesinambungan aku sambung next entry since aku nak cerita macam-macam kat sini nanti. Guys, i'm back!

3 comments:

  1. Most bloggers that I followed since 07-08 dah tak active and baru nampak your post ni dh rasa excited dah. Welcome back!

    ReplyDelete
  2. Hai Najihah, welcome back! Dulu pun sama macam tu..masa study nak grad memang xde masa nak berblog..lepas tu kerja pulak, lagilah sibuk..btw, semoga happy dengan dunia yang baru sekarang :)

    ReplyDelete
  3. salam kenalan, pertama kali jejak. btw selamat berblog...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi