Tuesday, November 26, 2013

FOOD REVIEW : Lighthouse Cafe

Assalammualaikum..

   Hai! Aku kembali lagi nak review lagi 1 coffee shop yang ada kat penang. Hari tu aku dah review 1 coffee shop kat sini. So korang kalau nak pegi sana boleh lah try minum coffee kat sini. Korang boleh rasa experience minum coffee kat lain lain tempat & persekitaran. Cewah.

    Mula-mula aku sampai penang dengan kosmate & lecturer aku, petang tu terus kitorang buat coffee hopping cari lighthouse coffee shop ni. Pakai waze lagi. Nasib baik jalan kat penang tu mostly pusing-pusing kat situ jugak kau jalan. Kira tak lah penat sangat.

 


aku suka stick note ni

coffee list



Jom tengok coffee & makanan yang kitorang order

hot cappucino


cold hazelnut mocha









scramble egg & smoked salmon


Menyelerakan tak tengok? Sedap. Bagi aku rasa semua sedap haha. Kalau datang penang jangan lupa singgah sini juga ya. 


Service : 5/5
Food : 4/5
Beverages : 5/5
Environment : 4/5
Staff : 5/5

Lighthouse Cafe,Penang
 Logan Heritage Building, No 4 Bishop Street,, 10300 Georgetown, Penang, Malaysia
Tuesday 9:00 am – 8:30 pm




6 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi