Wednesday, November 13, 2013

FRENCH CUISINE UPM : LETS JOIN! AWESOME

Assalammualaikum..

    Hai! Aku tak sempat nak update entry aku pegi coffee hopping hari tu. Nanti lah. Ni aku nak promote kat korang pasal event lunch aku. Kali ni tema dia french pulak ok. Makanan dia memang mengenyangkan sangat & sedap weh. Tak tipu.

    Kali ni tugasan aku ialah untuk buat poster. Ok jom aku review makanan dia dulu.

Appetizer

Quiche au Quick Salad
A tart dough with royale creamy filling added of grilled leek, onion,tomato and capsicum accompanied with fresh salad

Soup

 Soup Au Pistou

Special french traditional tomato-based soup with hearty mixed of vegetables and beans.                                          served and eaten with cheesy pistou sauce

Main Course

Chicken Roulade Au Pommes Duchess served with Mushroom Sauce

Rolled pan seared chicken breast stuffed with sauteed mushroom,spinach and parmesan cheese served with mashed potato, stir fry vegetable and mushroom sauce

Dessert 

Mixed Fruits Chocolate Mousse with French Cookies
Indulgence chocolate mousse layered with mixed fruits served along with chocolate chips French cookies

    Aku paling suka dessert lah macam biasa. Mengancam haha.


Siapa yang berminat, boleh buat reservation & contact saya terus. Atau any contact number dalam poster. 
Jom reserve tempat anda sebelum penuh! tempat adalah terhad. 
Enjoy!

6 comments:

  1. nampak sedap jeee. makanan french selalu macamni, kecik tapi mewah :D

    ReplyDelete
  2. Wow menarik! Semua anis tak pernah rasa.. Kalau lah anis dekat upm, inshaaAllah anis join :)

    ReplyDelete
  3. kalau akk nk dtg boleh x.hahaha.jiha~ kalo mkn cm ni kenyang ke? hehehe.akk xpenah mkn mankan cm ni.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi