Friday, November 8, 2013

Kemana Perginya Tuan Blog Ini?

Assalammualaikum..

    Hai! Mesti korang dah boring dengan blog aku kan. Dah tinggal kusam macam tu saje. Maafkan tuan blog ni. Maafkan aku. tak sengaja! Mana tuan blog ni pegi? Aku lah tu.


  • aku terlalu tersangat bz dengan asignment aku yang maha banyak
  • terlalu sibuk menyiapkan final year projek aku
  • laptop baru sihat
  • mood nak berblog tiba tiba hilang
  • tak ada idea
  • aku sangat sangat sangat penat
    Jadinya, aku mintak maaf ye semua. Sekarang memang aku sangat bz buat itu ini punya kerja. Sampaikan boleh kira berapa kali aku on laptop ni. Penat gila. Harap korang faham. InshaAllah aku akan sedaya upaya update entry untuk korang semua. 

    Ape ingat aku tak rindu ke blogging. Rindu gila weh. Rindu nak komen kat blog blogger lain. Tunggu nanti aku update lain entry ya. Thanks for always visit my blog, my dear readers. Poyo. Muuah!! Maafkan aku. 


Motif : Diri sendiri dah tak terurus akibat stress haha

7 comments:

  1. jangan stress2 , nanti cepat tua :P hehe. jk

    ReplyDelete
  2. jgnkan awk, akak pun sm dik..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. xpe jiha.slow slow.akk pon lama x BW.bz.selalu update je sbb rasa bersalah xupdate.hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi