Sunday, May 19, 2013

Wide, Thick & Long Halfmoon Shawl by Clara Hijab


Assalammualaikum..

   Ada tak sapa2 kat sana mencari shawl halfmoon yang besar,labuh,tebal & boleh tutup dada? Sini aku nak promote 1 online shop yang ada offer that kind of halfmoon shawl. Meh aku kasi cuci mata.


Beads 1

Inner : Orange
Blue

Inner : Pink

Inner : Turqoise

Inner : Purple

Beads 2


Inner : Orange

Inner : Light Pink

Inner : Turqoise

Beads 3 

Outer : Banana Leaf Green
Inner : Dark light green



Beads 4

Outer : Cream
Inner : Milk White
Outer :  Grey
Inner : Light grey

Outer : Dark red
Inner : Blood Red
Outer : Orange
Inner  : Light Orange

Material : very high quality chiffon
2 layer
Wide
Tak nipis, memang tebal
Sesuai untuk semua jenis occassion : Wedding, nikah, tunang, dinner
Price : RM 80 (including postage)

Whatsapp :  0182315662

Siapa yang berminat boleh terus contact mastura di no yang tertera. Tak pun klik terus pegi fb dia untuk tengok contoh pattern beads & warna yang lain. Ok. Kat bawah ni aku tunjuk contoh aku pakai shawl ni. Bila aku pakai memang senang nak gayakan untuk tutup dada sebab shawl ni lebar & labuh. Memang tak jarang konfem sebab material dia tebal.



Ada apa2 pertanyaan boleh terus pegi fb dia ok. Bye. 

p/s : Ya, aku lah muka yang jadi model tak berhemah atas tu. Tolong kawan hihi

8 comments:

  1. wah cantik-cantik la design dia. tapi i tak reti pakai jenis camni ada 1 halfmoon tapi tak pernha pakai lagi haha

    ReplyDelete
  2. sejak2 aku lama xbw ni kemain ko ye Jihah, jadik model sambilan.bila ko nak amik aku jadik model tudung ko plak ngeh3

    P/s : sori lama xbw, sangat sibuk lately :(

    ReplyDelete
  3. sush nk crik halfmoon yg lbuh kan. biase mcm pdn2 je. huhuhu

    ReplyDelete
  4. cantiknya adik akk sorg ni.kata nk dtg tgk princess,xdtg pon.

    ReplyDelete
  5. cntiknyeee!tp mahal la jugak ye.huhu ;P

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi