Sunday, May 5, 2013

Blogger Cantik & Blogshop

Assalammualaikum..

   Hai semua. Sempena aku dah sampai kolej & ringan sikit kerja berkurang aku nak update & share dengan korang blogshop2 yang best. Kebanyakan nya dari blogger2 jugak. Jom sini aku share.


Aku baru sekali beli barang dari fsyn by NK ni. Aku beli beg. Cantik ok. Harga not bad kualiti pun ok. Banyak lagi yang dia jual macam jam, baju, blouse, handbag, shawl & macam2. Nisa ada jugak jual barang dia kat butik Sincerely by Us. Jadi vendor. 





Twitter : FSYN by NK
Instagram : FSYN 
 


1 of my favourite blogshop. Aku tak pernah beli lagi dari blogshop ni. Asal aku nak beli je mesti out of stock. Yang paling aku tertarik sekali jubah ara & maggie shawl dia. Superb lawa. Butik dia ada kat shah alam. Tak menyempat lagi nak jejak sana.



Website : Calaqisya  & Calaman
Instagram : Calaqisya
Twitter : Calaqisya 
Butik : 17-B Jalan Plumbum P7/P, Pusat Komersial, Seksyen 7 Shah Alam, (same row with SEN HENG and BATA)

Ni pun aku suka jugak tengok fashion dia. Nak2 baju raya dia. 


Fb : NWW
Instagram : NWW
Twitter : NWW
Butik :  A-1-3 & A-1-4 Alam Avenue, Jalan Serai Wangi, Seksyen 16, Shah Alam , Selangor. (near PADANG JAWA KTM STATION, JPJ PADANG JAWA, 7 ELEVEN & above RESTAURANT AL BAAQIYAT)

Adore sangat dengan Fatin Suhana ni. Cantik & Pandai. Jom tengok koleksi beliau pulak.


Fb : BFS
Butik : D'Versailles, no 2-1, jln boling padang F13/F, 40100 Shah Alam (2nd floor). atas Restoran Qaseh, berdekatan tesco extra. (dekat2 dengan kedai upin ipin, 7 eleven)

Yuyu pun baru je ada nama dia sendiri untuk shawl.





Shawl yang lynda jual pun cantik2. Tapi aku tak berapa nak mampu nak beli haha. Tunggu duit berkepuk dulu. 




Paling best design bagi aku. Cantik. 



Website : Old Blossom Box
Instagram : Old Blossom Box
Butik : 309, Block 2 (above Ambank), Laman Seri Business Park, 
Sec13, Shah Alam,
or at 2nd floor, Section7, Shah Alam (opposite Paparich)


   Setakat ni itu je yang aku tahu. Sekarang ni dah banyak sangat blogshop kan. Yang ada butik usah kira. Kalau pegi seksyen 7 shah alam tu kau pilih je nak pegi butik mana. Semua cantik2. Make sure bawak duit over 300 haha. 

    Tengok semua cantik. Harga pun cantik. Harga mahal tapi kualiti & service bagus tak pe. Jangan sebaliknya. Ok lah selamat mencuci mata

7 comments:

  1. taw xpe...mmg byk butik best kat situ...cantik nya diaorg..

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari kejauhan =')

    awak ble lg?hee

    ReplyDelete
  3. baju kt nww sgt lawe.suke pegi butik die, xsgka yuyu zulaika pon ade jualshawl er. br tahu.

    ReplyDelete
  4. wuih wuih . jihah bila pulak?? hehe :)

    ReplyDelete
  5. ermm,saya pun suka usha blogshop fatin suhana.awesome :)
    free-free jenguklah blog saya.alang-alang dah dekat raya neyh.happy eid mubarak. :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi