Friday, May 10, 2013

Prelove Items To Let Go

Assalammualaikum..
    Disebabkan banyak baju/ pakaian yang aku tak nak pakai dan even tak pernah pakai langsung kecuali for trying purpose, aku nak let go semuanya.

  1. Maxi skirt
- nak letgo sebab singkat. Baru je aku beli online.
- sesuai untuk orang petite & tinggi 153 kebawah
- RM 20 include postage
- warna : hijau muda
- condition : sangat bagus
2. Floral Peplum
- let go sebab ketat
- saiz : xs- s
- harga : RM 20 include postage
- warna : oren
- condition : new

3. Kitschen top with price tag
- harga : RM 35 include postage
- warna : kuning cair
- condition : new
- saiz : s-m
 

  Siapa yang berkenan boleh komen atau email sy najihahnurfarah@yahoo.com

5 comments:

  1. so siapa yang petite2 tu silakan beli cepat2... ^_^

    *adik...kakak miss you... sorry lama x singgah...

    ReplyDelete
  2. peplum tu comel pe. npe tak pakai je? :)

    ReplyDelete
  3. jual pre-loved ea ? better cuba jual kat friendlyfashion.my. Best tau website tue :)

    ReplyDelete
  4. nak beli skirt tu untuk diri sendiri boleh tak?hehehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi