Saturday, October 23, 2010

ride To LadaNg lemBu

salam...
wa..lamenye x update blog..hekhek..post utk kali ni pasal citer aku g ladang lembu upm..
woah gile besh gile..ilang tensen wa cakap lu..ahaks..
btw thanks to azim coz sudi bawak kami g sane..ngee (^^,)
erm..alkisah...
dlm kesibukan nk amek basikal kat bilik bawah tu rase excited pun ade juge..ngee..*GEDIK~
ride sepanjang jalan upm yg tengah byk gile kete...oh..PEAK HOUR..fuh..jalan dalam kesesakan...
KAU MAMPU?? haha...tp alhamdulillah la sampai jugak..mak oiii...haih...penatnye,...semput..
sesampai disane...

sekali tengok mcm jalan nk pg estet kan..hik3..2 kali tgok lawa jugak tempat ni..huaa..
moo..banyaknye lembu..besa2 plak tu..alahai takot juge..keh3
then kami pg ke UPM Dairy tempat lelembu tu menghasilkan susu..sangatla gemox itu lembu..sihat2 belake..pandai pakcik2 nie jage..huhu..

lihatlah mereka semangah..ijau tu azim..biru tu faten & puteh itu zati..aku?? yg tukang snap nie
eh ape azim wat tu? oh..pedal tercabut ag..nge...alolo..cian!
kesengalan terserlah..
hurm..penat sude..jum balik..tp tgok la ape jadi... >>>>>>>>>

semputnye nak naek bukit..ki3
pose terhangit kale itu
jom cuci mate lagi tgok gamba..

mereka ini nampak berani je nk pegang lembu tu tp penakot..ngeee
canteknye..x dapat g lua negare dalam upm pon jadila..hikhik..sooo lawa!
yeay..dush!
tengok! bukan tgok azim tp cube perhatikan pokok yg kat atas bukit tu hehe..zim jgn mare ye..kenalkan..huhu..itulah tempat LAGENDA BUDAK SETAN..syoknye..
aish..setelah itu..nk balek da la..penat gile..ni last pose..oke...kaki gamba susala

cheese~~ eh2 azim pun ade juge..hoho..pendek jugak aku..x sampai!
oke..nk balik da...
sangat seronok  petang tu..huhu..tang balik sume da semput2 da..kah3..next tyme g ngn ehem2 lak..adoi..AZIM..tq yer..ngee~~

2 comments:

  1. hehe, nk tnye lahh, ni yg kt tgh2 highway tu ke? boleh masok eh sini? cnteknyee. nk pegi lahh nt, hehe

    ReplyDelete
  2. aah kat tepi hghway tu..
    x tau la sekarang bole masuk lagi ke tak..try je pegi hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi