Saturday, September 28, 2013

FOOD REVIEW : Jco Donut & Coffee

Assalammualaikum..

    Hai! Lama rasanya tak buat food review. Ok lah semalam aku pegi JJ Cheras Selatan tu. Yang kat balakong tu. Aim aku memang nak buat coffee hooping. Konon macam try kafe yang aku tak pernah try lagi selama ni. Almaklumlah semenjak belajar makanan ni semua benda aku nak try.

   Jom aku review


Nama Minuman : Caramello
Saiz : 10 oz
Harga : RM 10.50



Harga : RM 2.50 (sebiji)

   Donut dia sedap. Lagi fluffy dari Big Apple. Yang best nya Jco ni ada lagi banyak variety minuman dia. Korang boleh pilih macam macam. Tapi bagi aku air kat Big Apple lagi sedap. Aku try lah caramello tapi aku tak berapa suka sebab terlalu rasa caramel. So aku rasa muak. Yang lain ok lah. Kedai dia best, selesa je.

hai!

Overal : 5/5
Tax Charge : RM 0.93

5 comments:

  1. Tak pernah rasa minuman kat jco.. Slalu beli donut je.. Donut die sedap :)

    ReplyDelete
  2. Akk mmg suka jco. Akk klu donut. Suka donut glaze dia mmg terbaek. Lg satu cer try krispy kreme punya. Sdapp gak

    ReplyDelete
  3. najihah ni blaja food study UPM ke?
    saya suka the Coffee Bean :D

    ReplyDelete
  4. just tertarik dengan donut tu..
    air whatsoever tu tak sgt sbb bukan peminat coffee hehe

    ReplyDelete
  5. Jco ni xpernah try lagi la..selalu beli donut kt big apple je.. leh try la ni.. nampak pun comel je..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi