Saturday, November 9, 2019

Halo Food Delivery : Food Delivery Paling Top Di Johor


Assalammualaikum

Hai. Hari ni terasa nak update pasal service food delivery yang aku selalu guna dekat sini, Muar. Aku tak sure service ni ada sampai kat tempat korang ke tak. Tapi yang pasti, sangat best & patut aku gunakan dengan kemalasan aku yang berganda.

Selalu aku kalau malas, aku akan guna service HALO.COM ni. Meh aku share kenapa kena guna service ni :



  • convenience
senang nak reach. Aku boleh order bila-bila masa. Boleh pilih masa yang kau nak. Dia ada last service time dia bile. So, anytime je kalau kau lapar, on.
  • murah 
 bagi aku lagi murah dari Grab Delivery & Food Panda. Opss.

  • cepat         
aku selalu advance booking. Balik keje terus ada depan rumah atau terus sampai. 

  • food quality best 
even kedai pilihan aku jauh dari rumah, makanan sampai kat aku still fresh & panas. Sama jugak kalau aku order Tealive. Sampai still fresh. 

  • COD Cash  
Ni salah 1 kelemahan dia la kot tak provide online banking. Dia buat COD  je

  • food tracking 
kau boleh track rider kau dekat mana, makanan kau dah siap ke tak untuk dihantar. 


Tapi aku tak sure kat negeri lain ada ke tak. Yang aku sure area Muar & Melaka dah meluas. So apa lagi pegilah install apps! Senang je. Cara nak guna Apps ni :

  1. Install Apps Halo. Com dekat Google Play atau pun Apple Store 
  2. Sign up atau Sign In
  3. Pilih Date & Masa yang korang nak 
  4. Pilih Kedai
  5. Add to Cart
  6. Proceed
  7. COD
  8. Done
So mana-mana orang Muar atau Melaka kalau nak tengok kedai mana atau francais mana yang dia cover boleh la korang tengok sambil-sambil dekat Facebook Halo. Selamat menggunakan!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tekan Sini